Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Interrelation of Food Wheat, Wheat Flour and Bread Quality Features

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024420" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024420 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Interrelation of Food Wheat, Wheat Flour and Bread Quality Features

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Analysis of the wide set of food wheat and flour from years 2003-2006 and within its parts demonstrated a dependence of pair correlations on data source. Specific bread volume as a direct indicator of the baking quality was affected by grain and flour parameters as well as by fermented dough behaviour. Correlation analysis results confirmed crumb penetration could appropriately support baking quality description by bread volume.

  • Název v anglickém jazyce

    Interrelation of Food Wheat, Wheat Flour and Bread Quality Features

  • Popis výsledku anglicky

    Analysis of the wide set of food wheat and flour from years 2003-2006 and within its parts demonstrated a dependence of pair correlations on data source. Specific bread volume as a direct indicator of the baking quality was affected by grain and flour parameters as well as by fermented dough behaviour. Correlation analysis results confirmed crumb penetration could appropriately support baking quality description by bread volume.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Getreidetechnologie

  • ISSN

    0367-4177

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    63

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    DE - Spolková republika Německo

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus