Interrelation of Food Wheat, Wheat Flour and Bread Quality Features
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024420" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024420 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Interrelation of Food Wheat, Wheat Flour and Bread Quality Features
Popis výsledku v původním jazyce
Analysis of the wide set of food wheat and flour from years 2003-2006 and within its parts demonstrated a dependence of pair correlations on data source. Specific bread volume as a direct indicator of the baking quality was affected by grain and flour parameters as well as by fermented dough behaviour. Correlation analysis results confirmed crumb penetration could appropriately support baking quality description by bread volume.
Název v anglickém jazyce
Interrelation of Food Wheat, Wheat Flour and Bread Quality Features
Popis výsledku anglicky
Analysis of the wide set of food wheat and flour from years 2003-2006 and within its parts demonstrated a dependence of pair correlations on data source. Specific bread volume as a direct indicator of the baking quality was affected by grain and flour parameters as well as by fermented dough behaviour. Correlation analysis results confirmed crumb penetration could appropriately support baking quality description by bread volume.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Getreidetechnologie
ISSN
0367-4177
e-ISSN
—
Svazek periodika
63
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
DE - Spolková republika Německo
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—