Quality Evaluation of Selected Tritordeum Lines
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024421" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024421 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Quality Evaluation of Selected Tritordeum Lines
Popis výsledku v původním jazyce
Six tritordeum lines quality harvested in period of 2006-09 was analysed within a complex technological method. Tritordeum quality was diverse compared both to food wheat one and between tested lines. Dough and laboratory bread properties prepared form comosite flour (50:50) seemed to be potentially acceptable for bakery usage. Harvest year influence on tritordeum was statistically provable.
Název v anglickém jazyce
Quality Evaluation of Selected Tritordeum Lines
Popis výsledku anglicky
Six tritordeum lines quality harvested in period of 2006-09 was analysed within a complex technological method. Tritordeum quality was diverse compared both to food wheat one and between tested lines. Dough and laboratory bread properties prepared form comosite flour (50:50) seemed to be potentially acceptable for bakery usage. Harvest year influence on tritordeum was statistically provable.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Scientia Agriculturae Bohemica
ISSN
1211-3174
e-ISSN
—
Svazek periodika
41
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—