Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Bakery potential of the tritordeum lines

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893141" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893141 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Bakery potential of the tritordeum lines

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Quality monitoring of composite flours of the six Czech tritordeum lines and commercial wheat was performed duting three-year period. Average amylograph curve maxima oscillated between 240-?803 units and proper temperatures between 75.8?-92.8 °C. The closest relation to wheat standards had the T4 line ? with amylograph maximum of 803 units. Moreover, technological quality of studied tritordeum lines statistically differed in the single stages, reflecting various ground of wheat.

  • Název v anglickém jazyce

    Bakery potential of the tritordeum lines

  • Popis výsledku anglicky

    Quality monitoring of composite flours of the six Czech tritordeum lines and commercial wheat was performed duting three-year period. Average amylograph curve maxima oscillated between 240-?803 units and proper temperatures between 75.8?-92.8 °C. The closest relation to wheat standards had the T4 line ? with amylograph maximum of 803 units. Moreover, technological quality of studied tritordeum lines statistically differed in the single stages, reflecting various ground of wheat.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 7th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-90-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    182-184

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    2. 11. 2011

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku