Bakery potential of the tritordeum lines
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893141" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893141 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Bakery potential of the tritordeum lines
Popis výsledku v původním jazyce
Quality monitoring of composite flours of the six Czech tritordeum lines and commercial wheat was performed duting three-year period. Average amylograph curve maxima oscillated between 240-?803 units and proper temperatures between 75.8?-92.8 °C. The closest relation to wheat standards had the T4 line ? with amylograph maximum of 803 units. Moreover, technological quality of studied tritordeum lines statistically differed in the single stages, reflecting various ground of wheat.
Název v anglickém jazyce
Bakery potential of the tritordeum lines
Popis výsledku anglicky
Quality monitoring of composite flours of the six Czech tritordeum lines and commercial wheat was performed duting three-year period. Average amylograph curve maxima oscillated between 240-?803 units and proper temperatures between 75.8?-92.8 °C. The closest relation to wheat standards had the T4 line ? with amylograph maximum of 803 units. Moreover, technological quality of studied tritordeum lines statistically differed in the single stages, reflecting various ground of wheat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 7th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience
ISBN
978-80-86238-90-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
182-184
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
2. 11. 2011
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—