Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892701" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892701 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Byl stanoven obsah tuku, složení mastných kyselin tuku a oxidační změny tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Obsah trans MK byl minimální, ale byl zjištěn vysoký obsah polymerních lipidů (až 18,6 %).

  • Název v anglickém jazyce

    Fat quality in French fries and crisps

  • Popis výsledku anglicky

    Fat content, composition of fatty acids and oxidation changes of fat in French fries and crisps were determined. The contents of trans FA were minimal but the contents of polymeric lipids were high (up 18.6 %)

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Výživa a potraviny

  • ISSN

    1211-846X

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    66

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    18-20

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus