Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892701" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892701 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Jakost tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích
Popis výsledku v původním jazyce
Byl stanoven obsah tuku, složení mastných kyselin tuku a oxidační změny tuku ve smažených bramborových hranolcích a lupíncích. Obsah trans MK byl minimální, ale byl zjištěn vysoký obsah polymerních lipidů (až 18,6 %).
Název v anglickém jazyce
Fat quality in French fries and crisps
Popis výsledku anglicky
Fat content, composition of fatty acids and oxidation changes of fat in French fries and crisps were determined. The contents of trans FA were minimal but the contents of polymeric lipids were high (up 18.6 %)
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
66
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
18-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—