Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892716" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892716 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic. Frying practices at 135 Czech food services were investigated. The quality of their frying oil baths was evaluated by two rapid tests: Testo 265 (Testo, Lenzkirch, Germany), which determines content of total polar compounds (% TPC) and 3M LRSM (3M, Maplewood, Minnesota, USA), which determines the concentration of free fatty acids (FFA).
Název v anglickém jazyce
Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic. Frying practices at 135 Czech food services were investigated. The quality of their frying oil baths was evaluated by two rapid tests: Testo 265 (Testo, Lenzkirch, Germany), which determines content of total polar compounds (% TPC) and 3M LRSM (3M, Maplewood, Minnesota, USA), which determines the concentration of free fatty acids (FFA).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food and Nutrition Research
ISSN
1336-8672
e-ISSN
—
Svazek periodika
50
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
177-181
Kód UT WoS článku
000295668700005
EID výsledku v databázi Scopus
—