Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892716" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892716 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic. Frying practices at 135 Czech food services were investigated. The quality of their frying oil baths was evaluated by two rapid tests: Testo 265 (Testo, Lenzkirch, Germany), which determines content of total polar compounds (% TPC) and 3M LRSM (3M, Maplewood, Minnesota, USA), which determines the concentration of free fatty acids (FFA).

  • Název v anglickém jazyce

    Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Survey study of frying oils used by food services in the Czech Republic. Frying practices at 135 Czech food services were investigated. The quality of their frying oil baths was evaluated by two rapid tests: Testo 265 (Testo, Lenzkirch, Germany), which determines content of total polar compounds (% TPC) and 3M LRSM (3M, Maplewood, Minnesota, USA), which determines the concentration of free fatty acids (FFA).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food and Nutrition Research

  • ISSN

    1336-8672

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    50

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    177-181

  • Kód UT WoS článku

    000295668700005

  • EID výsledku v databázi Scopus