First International Conference on ORGANIC FOOD QUALITY AND HEALTH RESEARCH
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892742" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892742 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
First International Conference on ORGANIC FOOD QUALITY AND HEALTH RESEARCH
Popis výsledku v původním jazyce
The Conference focused on the State of the Art in Research on Organic Food Quality and Health in the following areas: ? Quality and safety of organic plant and animal products ? Organic food authenticity ? Impact of organic food on animals and humans ? Health concepts
Název v anglickém jazyce
First International Conference on ORGANIC FOOD QUALITY AND HEALTH RESEARCH
Popis výsledku anglicky
The Conference focused on the State of the Art in Research on Organic Food Quality and Health in the following areas: ? Quality and safety of organic plant and animal products ? Organic food authenticity ? Impact of organic food on animals and humans ? Health concepts
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
150
Počet zahraničních účastníků
128
Typ akce podle státní přísl. účastníků
WRD - Celosvětová akce