Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892774" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892774 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin
Popis výsledku v původním jazyce
Autenticita potravin, metody detekce falšování, obecné trendy ve falšování potravin a potravních doplňků jsou témata nepochybně aktuální jak pro odborníky, tak pro laickou veřejnost. Poučený a znalý zákazník se nenechá tak snadno oklamat a společně s poctivými výrobci, dovozci a prodejci může napomoci k dalšímu zlepšování autenticity a kvality potravin a potravních doplňků na tuzemském trhu.
Název v anglickém jazyce
Methods and markers for food and food raw materials authentication
Popis výsledku anglicky
Authenticity of food, adulteration detection methods, the general trends in the adulteration of food and food supplements are certainly topics for both professionals and the general public. Informed customer will not be so easily fooled, and together with fair manufacturers, importers and dealers can help to further improve the quality and authenticity of food and food supplements in the Czech market.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B283" target="_blank" >QI91B283: Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-7418-124-5
Počet stran knihy
127
Název nakladatele
Key Publishing s.r.o.
Místo vydání
Ostrava
Kód UT WoS knihy
—