Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892795" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892795 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek
Popis výsledku v původním jazyce
Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."
Název v anglickém jazyce
Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances
Popis výsledku anglicky
The result of cooperation with RAVY CZ, as, Liberec, was verified by an innovative technology for the production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances.V cooperation has been verified technology of heat-treated meat products. The project resulted in the treatment of technological processes for the production of baked and pasteurized products. Report on the project has been developed on the basis of: Treaty on cooperation in the project "Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances."
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
10/010/11320/451/002229
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Smlouva o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."
Ekonomické parametry
Zvýšení výroby tepelně opracovaných masných výrobků o 15%, snížení ztrát při výrobě o 10%
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
64049361
Název vlastníka
RAVY CZ, a.s.,
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—