Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892795" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892795 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výsledkem spolupráce s RAVY CZ, a.s., Liberec, byla ověřena inovovaná technologie pro výrobu masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek.V rámci spolupráce byla ověřena technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků. Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů výroby u pečených a pasterovaných produktů. Zpráva o řešení projektu byla vypracována na základě: Smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances

  • Popis výsledku anglicky

    The result of cooperation with RAVY CZ, as, Liberec, was verified by an innovative technology for the production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances.V cooperation has been verified technology of heat-treated meat products. The project resulted in the treatment of technological processes for the production of baked and pasteurized products. Report on the project has been developed on the basis of: Treaty on cooperation in the project "Innovation technologies of production of meat products with reduced content of nutritionally adverse substances."

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    10/010/11320/451/002229

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby masných výrobků se sníženým obsahem nutričně nepříznivých látek."

  • Ekonomické parametry

    Zvýšení výroby tepelně opracovaných masných výrobků o 15%, snížení ztrát při výrobě o 10%

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    64049361

  • Název vlastníka

    RAVY CZ, a.s.,

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem