Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897902" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897902 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vývoj a optimalizace výroby masných výrobků se sníženým obsahem sodíku

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Projekt inovace řešený ve spolupráci se společností M.U.S.P., a.s. (2013 - 2014). Výsledkem projektu byla instalace nové technologie umožňující optimalizaci výrobu masných výrobků se sníženým obsahem sodíku, potažmo soli. U nových výrobků došlo ke snížení obsahu sodíku a tím ke snížení dopadu na zdraví konzumentů. Zavedení nové technologie bylo klíčové pro vývoj nových receptur se sníženým obsahem sodíku. Projekt MZe (Podpora rozvoje venkova). Registrační číslo projektu: 13/018/11320/671/000020. Smlouvao řešení projektu. Zpráva o řešení projektu. Uvedení inovovaných výrobků na trh.

  • Název v anglickém jazyce

    Development and optimization of the production of meat products with reduced sodium content

  • Popis výsledku anglicky

    Project innovations designed in cooperation with company MUSP, as (2013-2014). The result of the project was the installation of new technology for optimizing the production of meat products with reduced sodium (salt) content. The new products were reduced sodium content and thereby to reduce the impact on consumers' health. The introduction of new technology was crucial for the development of new formulations with reduced sodium content. Project of the Ministry of Agriculture

Klasifikace

  • Druh

    V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Počet stran výsledku

    139

  • Místo vydání

  • Název nakladatele resp. objednatele

    VŠCHT Praha, M.U.S.P., a.s.

  • Verze