Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892800" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892800 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výsledkem spolupráce se společností Z.O.P. a.s byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem vývoje masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků. Výsledkem projektu byla optimalizace technologických postupů, vývoj receptur masných výrobků se sníženým obsahem aditivních látek. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními."

  • Název v anglickém jazyce

    Cooperation for development of meat products, which are replaced by natural additives

  • Popis výsledku anglicky

    The result of cooperation with Z.O.P. as was verified inovoce in the production technology of meat products to the development of meat products, which are replaced by natural additives. The cooperation has been verified by a new technology for the production of meat products. Result of the project was the optimization of technological processes, development of recipes for meat products with reduced content of additives. Report on the project was prepared and submitted under the contract.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    10/010/11320/342/002423

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Smlouva o spolupráci na projektu "Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními"

  • Ekonomické parametry

    Rozšíření sortimentu výrobků, zvýšení objemu výroby o 5%.

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    28691831

  • Název vlastníka

    Z.O.P., a.s.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem