Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892799" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892799 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologiepro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"

  • Název v anglickém jazyce

    The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The result of cooperation with Hame Ltd. Babice, inovoce was verified in the production technology of meat products to improve the quality, nutritional value and safety. The cooperation has been verified by a new technology for the production of meat products (cooking cutters). The project resulted in the adjustment processes and recipes for the production of meat products. Report on the project was prepared and submitted under the contract: Agreement on cooperation in the project "Introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products"

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    10/010/11320/672/002427

  • Číselná identifikace

  • Technické parametry

    Technická zpráva z projektu vytvořená na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"

  • Ekonomické parametry

    Snížení ztrát u výroby masných výrobků o 10%

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    28213556

  • Název vlastníka

    Hamé s.r.o.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Požadavek na licenční poplatek

    A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem