Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892799" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892799 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Výsledkem spolupráce se společností Hamé s.r.o., Babice, byla ověřena inovoce v technologii výroby masných výrobků s cílem zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti finálních produktů. V rámci spolupráce byla ověřena nová technologie pro výrobu masných výrobků (varné kutry). Výsledkem projektu byly úpravy technologických postupů a receptur pro výrobu masných výrobků. Zpráva o řešení projektu byla vypracována a předána na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologiepro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"
Název v anglickém jazyce
The introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products
Popis výsledku anglicky
The result of cooperation with Hame Ltd. Babice, inovoce was verified in the production technology of meat products to improve the quality, nutritional value and safety. The cooperation has been verified by a new technology for the production of meat products (cooking cutters). The project resulted in the adjustment processes and recipes for the production of meat products. Report on the project was prepared and submitted under the contract: Agreement on cooperation in the project "Introduction of new technologies to improve the quality, nutritional value and safety of meat products"
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
10/010/11320/672/002427
Číselná identifikace
—
Technické parametry
Technická zpráva z projektu vytvořená na základě smlouvy: Smlouva o spolupráci na projektu "Zavedení nové technologie pro zlepšení jakosti, nutriční hodnoty a bezpečnosti masných výrobků"
Ekonomické parametry
Snížení ztrát u výroby masných výrobků o 10%
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
28213556
Název vlastníka
Hamé s.r.o.
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Požadavek na licenční poplatek
A - Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek
Adresa www stránky s výsledkem
—