Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Image analysis - comparison of recipe composition effect

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894639" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894639 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22810/12:43894639

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Image analysis - comparison of recipe composition effect

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Recipe comparison included flour comprises from wheat fine one and wheat, rye, barley, oat and corn wholemeals (10%-50%), and the second set with fine archaic wheat types (spelt, dicoccum, spring wheat, one with purple grain) and millet. In the forst case, the largest texture changes were caused by 50% of corn wholemeal in recipe, when cell density increased to 30 cell/cm2 and MCA reversely decreased to 0.87 mm2. On the other hand, wheat wholemeal fortification did not caused such serious crumb appearance variation due to similar protein structures. Further, a major influence of spelt flour was observed (23% decrease in cell density and 77% increase in the MCA).

  • Název v anglickém jazyce

    Image analysis - comparison of recipe composition effect

  • Popis výsledku anglicky

    Recipe comparison included flour comprises from wheat fine one and wheat, rye, barley, oat and corn wholemeals (10%-50%), and the second set with fine archaic wheat types (spelt, dicoccum, spring wheat, one with purple grain) and millet. In the forst case, the largest texture changes were caused by 50% of corn wholemeal in recipe, when cell density increased to 30 cell/cm2 and MCA reversely decreased to 0.87 mm2. On the other hand, wheat wholemeal fortification did not caused such serious crumb appearance variation due to similar protein structures. Further, a major influence of spelt flour was observed (23% decrease in cell density and 77% increase in the MCA).

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Procedia Engineering

  • ISSN

    1877-7058

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    42

  • Číslo periodika v rámci svazku

    autumn/winter

  • Stát vydavatele periodika

    NL - Nizozemsko

  • Počet stran výsledku

    17

  • Strana od-do

    1043-1059

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus