Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Composite flours - starch and bread characteristics

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894641" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894641 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/60461373:22810/12:43894641

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Composite flours - starch and bread characteristics

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Wheat flour as a basic material for bread can be fortificated by different cereals (named as composite flours) with the aims to obtain comparable cereal product quality with higher nutrition value. Influence of two non-traditional cereals (hemp, teff with 5 - 20 % addition) on changes of the wheat flour gelatinization behavior was evaluated. The impacts of these components on bread characteristics were described according to internal methods (the baking test) and the design of crumb was also evaluated.

  • Název v anglickém jazyce

    Composite flours - starch and bread characteristics

  • Popis výsledku anglicky

    Wheat flour as a basic material for bread can be fortificated by different cereals (named as composite flours) with the aims to obtain comparable cereal product quality with higher nutrition value. Influence of two non-traditional cereals (hemp, teff with 5 - 20 % addition) on changes of the wheat flour gelatinization behavior was evaluated. The impacts of these components on bread characteristics were described according to internal methods (the baking test) and the design of crumb was also evaluated.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: Nové postupy pro využití zemědělských surovin a produkci hlavních druhů potravin zvyšující jejich kvalitu, bezpečnost, konkurenceschopnost a výživový benefit spotřebiteli.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 8th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-28-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    86-89

  • Název nakladatele

    Česká chemická společnost

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    28. 11. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku