Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894674" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894674 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Infrared spectroscopy offers many important advantages in the analysis of confectionary products. On the basis of infrared spectra in MIR or NIR region, the formulation of confectionary jelly can be easily proved and thus confirming the presence of gelatine or polysaccharides. The evaluation of the first or second derivatization of spectra by multivariable statistics allowed the separation of samples into groups according to their composition.

  • Název v anglickém jazyce

    Identification of hydrocolloids in confectionery jelly

  • Popis výsledku anglicky

    Infrared spectroscopy offers many important advantages in the analysis of confectionary products. On the basis of infrared spectra in MIR or NIR region, the formulation of confectionary jelly can be easily proved and thus confirming the presence of gelatine or polysaccharides. The evaluation of the first or second derivatization of spectra by multivariable statistics allowed the separation of samples into groups according to their composition.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 8th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-28-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    58-59

  • Název nakladatele

    Česká chemická společnost

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    28. 11. 2012

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku