Výživové hodnocení margarínů, směsných roztíratelných tuků a másel v současné tržní síti ČR
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894858" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894858 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Výživové hodnocení margarínů, směsných roztíratelných tuků a másel v současné tržní síti ČR
Popis výsledku v původním jazyce
Výživové hodnocení je založeno na stanovení obsahu jednotlivých skupin mastných kyselin: nasycené, monoenové, polyenové, trans-nenasycené kyseliny.
Název v anglickém jazyce
Nutritional evaluation margarine, spreadable fats and blended spreads in the current market network of the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Nutritional assessment is based on the determination of the individual groups of fatty acids: saturated, unsaturated, polyunsaturated, trans-unsaturated fatty acids.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek 50. mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-93-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
15-19
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Strážnice
Datum konání akce
16. 5. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—