Evaluation of aqroma restoration of apple and orange juices from concentrates in the Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43895313" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43895313 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Evaluation of aqroma restoration of apple and orange juices from concentrates in the Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
According to the requirements of the European legislation, fruit juice from concentrate must display organoleptic and analytical characteristics equivalent to those of an average direct juice. The evaporation during the concentration process, the thermaltreatment and aroma restoration step are critical factors that may contribute to aroma loss or deterioration. The aim of the work was to evaluate the Czech juice market from the point of proper aroma restoration.
Název v anglickém jazyce
Evaluation of aqroma restoration of apple and orange juices from concentrates in the Czech Republic
Popis výsledku anglicky
According to the requirements of the European legislation, fruit juice from concentrate must display organoleptic and analytical characteristics equivalent to those of an average direct juice. The evaporation during the concentration process, the thermaltreatment and aroma restoration step are critical factors that may contribute to aroma loss or deterioration. The aim of the work was to evaluate the Czech juice market from the point of proper aroma restoration.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI91B283" target="_blank" >QI91B283: Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Food and Nutrition Research
ISSN
1336-8672
e-ISSN
—
Svazek periodika
51
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
156-163
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—