Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Evaluation of aqroma restoration of apple and orange juices from concentrates in the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43895313" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43895313 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Evaluation of aqroma restoration of apple and orange juices from concentrates in the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    According to the requirements of the European legislation, fruit juice from concentrate must display organoleptic and analytical characteristics equivalent to those of an average direct juice. The evaporation during the concentration process, the thermaltreatment and aroma restoration step are critical factors that may contribute to aroma loss or deterioration. The aim of the work was to evaluate the Czech juice market from the point of proper aroma restoration.

  • Název v anglickém jazyce

    Evaluation of aqroma restoration of apple and orange juices from concentrates in the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    According to the requirements of the European legislation, fruit juice from concentrate must display organoleptic and analytical characteristics equivalent to those of an average direct juice. The evaporation during the concentration process, the thermaltreatment and aroma restoration step are critical factors that may contribute to aroma loss or deterioration. The aim of the work was to evaluate the Czech juice market from the point of proper aroma restoration.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B283" target="_blank" >QI91B283: Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Food and Nutrition Research

  • ISSN

    1336-8672

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    51

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    SK - Slovenská republika

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    156-163

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus