Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Workshop (seminář) Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896542" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896542 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Workshop (seminář) Metody a kriteria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Seminář (workshop) pořádaný Ústavem konzervace potravin VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickými laboratořemi Praha s cílem šíření informací o autenticitě potravin a metodách detekce falšování mezi odbornou veřejností.

  • Název v anglickém jazyce

    Workshop (seminar) Methods and criteria for verifying the authenticity of food and food ingredients

  • Popis výsledku anglicky

    Seminar (workshop) organized by the Department of Food Preservation ICT, Prague in cooperation with the Czech Agricultural and Food Inspection Authority, Prague, the State Veterinary Institute, Prague and the Customs Technical Laboratory, Prague with theaim of information about the authenticity of food adulteration and adulteration detection methods among professional public.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B283" target="_blank" >QI91B283: Metody a kritéria pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    83

  • Počet zahraničních účastníků

    0

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce