Bezpečná výživa - Potraviny živočišného původu ve výživě
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896591" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896591 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečná výživa - Potraviny živočišného původu ve výživě
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky: Mléko a mléčné výrobky ve výživě, alternativní druhy mléka; Mléko a mléčné výrobky z pohledu pediatra; Netradiční druhy masa ve výživě; Kuře jako významná potravní komodita; Vedlejší produkty živočišné výroby jako zdroj biologicky cenných substancí; Ryby ve výživě, rybí výrobky na našem trhu; Kontaminanty v rybách; situace v ČR a ve světě; Nutriční hodnota vajec
Název v anglickém jazyce
Safe food - Food of animal origin in nutrition
Popis výsledku anglicky
Lectures: Milk and milk products in nutrition and alternative types of milk, milk and dairy products from the viewpoint of a pediatrician; unconventional types of meat in nutrition; chicken as a major food commodities; animal by-products as a source of biologically active substances, fish in nutrition, fish products in our market; contaminants in fish; situation in the Czech Republic and the world; the nutritional value of eggs
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
91
Počet zahraničních účastníků
0
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce