Zvýšení stability a výživových hodnot potravin pro speciální výživu (kojenci, děti, senioři)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919325" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919325 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zvýšení stability a výživových hodnot potravin pro speciální výživu (kojenci, děti, senioři)
Popis výsledku v původním jazyce
Kritické zhodnocení stability a trvanlivosti kojeneckých mlék na bázi kozího mléka obohacených polynenasycenými mastnými kyselinami z pohledu nutriční a senzorické jakosti; stanovení nutričních parametrů nových druhů cereálních kaší s kozím mlékem; kritické zhodnocení stability a trvanlivosti komplexní výživy pro seniory s DHA a bez polynenasycených mastných kyselin z pohledu nutriční a senzorické jakosti
Název v anglickém jazyce
Increasing stability and nutritional values of foods for special nutrition (infants, children, seniors)
Popis výsledku anglicky
Critical evaluation of the stability and shelf-life of baby milk products based on goat's milk enriched with polyunsaturated fatty acids in terms of nutritional and sensory quality; determination of nutritional parameters of new types of cereal porridge with goat's milk; critical assessment of stability and durability of complex nutrition for seniors with DHA and without polyunsaturated fatty acids in terms of nutritional and sensory quality
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30304 - Public and environmental health
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů