Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Improving nutritional quality of the goat milk by grazing

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00226114" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00226114 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://aloki.hu/pdf/1201_301307.pdf" target="_blank" >http://aloki.hu/pdf/1201_301307.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Improving nutritional quality of the goat milk by grazing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of study was to investigate the effect of grazing on nutritional quality as composition, vitamins and fatty acids content of dairy goat milk. The milk from grazed goats had significantly higher fat, protein and total solids non-fat than goats kept indoors. Grazing caused higher concentrations of vitamin A and D3 compared to those fed hay. The grass diet affected significantly increased the rumenic acid and n-3 fatty acids contents in milk.

  • Název v anglickém jazyce

    Improving nutritional quality of the goat milk by grazing

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of study was to investigate the effect of grazing on nutritional quality as composition, vitamins and fatty acids content of dairy goat milk. The milk from grazed goats had significantly higher fat, protein and total solids non-fat than goats kept indoors. Grazing caused higher concentrations of vitamin A and D3 compared to those fed hay. The grass diet affected significantly increased the rumenic acid and n-3 fatty acids contents in milk.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Applied Ecology and Environmental Research

  • ISSN

    1589-1623

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    12

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    HU - Maďarsko

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    301-307

  • Kód UT WoS článku

    342046700019

  • EID výsledku v databázi Scopus