Senzorické hodnocení potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896919" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896919 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60461373:22330/14:43898389
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Senzorické hodnocení potravin
Popis výsledku v původním jazyce
V senzorické laboratoři jsou pomocí metod senzorické analýzy posuzovány výrobky z různých komodit.
Název v anglickém jazyce
Sensory analysis of food
Popis výsledku anglicky
Products of various commodities are assessed in the sensory laboratory using methods of sensory analysis.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
10
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
Lidl v.o.s. Česká Republika: Nárožní 1359/11, 158 00 Praha 5 IC: 26178541 DIC CZ 26178541
Verze
—