Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Practical Experience with Installation of Beer Stabilization in Operation

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43897275" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43897275 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Practical Experience with Installation of Beer Stabilization in Operation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    on the shelf life of beer. The aim of this paper is to recommend a suitable way how introduce stability to the operation on the basis of the results obtained by comparing the adsorption effects of several stabilization agents in laboratory scale. After evaluation the results two stabilizing agents with properties that best suit the requirements of the brewery were selected. They were applied to the operation and samples of beer treated with these adsorbents were tested by titration and forcing tests. The results were used to predict the colloidal stability. Application of the new stabilization process extended greatly shelf life of beer in comparison with samples of beer stabilized with the original procedure.

  • Název v anglickém jazyce

    Practical Experience with Installation of Beer Stabilization in Operation

  • Popis výsledku anglicky

    on the shelf life of beer. The aim of this paper is to recommend a suitable way how introduce stability to the operation on the basis of the results obtained by comparing the adsorption effects of several stabilization agents in laboratory scale. After evaluation the results two stabilizing agents with properties that best suit the requirements of the brewery were selected. They were applied to the operation and samples of beer treated with these adsorbents were tested by titration and forcing tests. The results were used to predict the colloidal stability. Application of the new stabilization process extended greatly shelf life of beer in comparison with samples of beer stabilized with the original procedure.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    EI - Biotechnologie a bionika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TE02000177" target="_blank" >TE02000177: Centrum pro inovativní využití a posílení konkurenceschopnosti českých pivovarských surovin a výrobků</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvasný průmysl

  • ISSN

    0023-5830

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    60

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    46-51

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus