Podíl tropických olejů v tucích - dopady na obsahy nasycených mastných kyselin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898332" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898332 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Podíl tropických olejů v tucích - dopady na obsahy nasycených mastných kyselin
Popis výsledku v původním jazyce
Byly hodnoceny 3 soubory tuků: směsné tuky (3 vzorky), roztíratelné tuky (10 vzorků) a pokrmové tuky (9 vzorků) z hlediska obsahu mastných kyselin, obsahu pevných podílů a konzistence - hodnocena jako mez toku z hodnot penetrace v závislosti na teplotě ztrhu v ČR.
Název v anglickém jazyce
The share of tropical oils and fats - impact on the content of saturated fatty acids
Popis výsledku anglicky
It was evaluated three files of fats - fat blend (3 samples), spreadable fats (10 samples) and shortenings (9 samples) in terms of fatty acid content, solids fat content and consistency (assessed as penetration in dependence on the temperature) on marketin the Czech Republic.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník 52. Mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-67-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
33-41
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Humpolec
Datum konání akce
14. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—