Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Není hovězí jako hovězí. 1. část - Definice a vlastnosti

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43901790" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43901790 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Není hovězí jako hovězí. 1. část - Definice a vlastnosti

  • Popis výsledku v původním jazyce

    První část seriálu věnovaného významu hovězího masa hodnotí technologické a organoleptické vlastnosti hovězího masa, zejména jeho křehkost, barvu a schopnost vázat vodu v souvislosti s intravitálními a technologickými vlivy. Zvláštní pozornost je věnována průběhu posmrtných změn a odchylkám jakosti s tím souvisejícími.

  • Název v anglickém jazyce

    Beef is not as beef. Part 1 - Definitions and characteristics

  • Popis výsledku anglicky

    The first part of a series devoted to the importance of beef assesses technological and organoleptic properties of beef, in particular, its tenderness, its colour and the ability to bind water in the context of intra-vital and technological factors. Special attention is paid to the post mortem changes and deviations of quality related.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Potravinářská revue

  • ISSN

    1801-9102

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2016

  • Číslo periodika v rámci svazku

    4

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    31-35

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus