Zpracování masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902053" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902053 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zpracování masa
Popis výsledku v původním jazyce
Kapitola popisuje základní principy průmyslového zpracování masa. Po úvodní části charakterizující porážení jatečných zvířat, provedení veterinární prohlídky, klasifikace jatečných těl, výseková a výrobní masa jsou charakterizovány podmínky výroby základních typů masných výrobků.
Název v anglickém jazyce
Meat processing
Popis výsledku anglicky
The charter describes the principles of meat industrial processing. In the beginning the are characterised, i.e. slaughtering animals for slaughter, implementation veterinary checks, classification of carcasses moving, die-cutting and meat production.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Vzorkování III potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání
ISBN
978-80-86380-80-3
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
121-132
Počet stran knihy
291
Název nakladatele
Václav Helán - 2 THETA
Místo vydání
Český Těšín
Kód UT WoS kapitoly
—