BAREVNÉ A CHUŤOVÉ LÁTKY V PŘÍRODĚ A POTRAVINÁCH
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902154" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902154 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
BAREVNÉ A CHUŤOVÉ LÁTKY V PŘÍRODĚ A POTRAVINÁCH
Popis výsledku v původním jazyce
Toto skromné pojednání o sloučeninách s různou barvou a chutí v přírodě a potravinách, spolu s řadou citovaných prací se odvažuje být zdrojem poznání pro chemickou i nechemickou veřejnost.
Název v anglickém jazyce
Compouds with Different Colours and Taste in Nature and Food. Compouds with Different Colours and Taste in Nature and Food Compouds with Different Colours and Taste in Nature and Food
Popis výsledku anglicky
This modest treatise on the compouds with different colours and taste in nature and food, along with a number of cited papers dare to be a source of knowledge for both chemical and nonchemical public.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-86238-56-2
Počet stran knihy
111
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—