Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The comparison of different milling processes on structure and properties of flour

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902963" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902963 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The comparison of different milling processes on structure and properties of flour

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Modern approach of milling technology consists in production of a high dietary fibre flour, wholemeal or flour with a low extent of damaged starch. The aim of this work was to compare the effect of traditional and modern milling on nutritional properties of rye, barley and oat flours. The correlation between damaged starch provided by amperometry and absorption were found in bread rye flours. Microscopy showed the exact view on structure of analysed flours.

  • Název v anglickém jazyce

    The comparison of different milling processes on structure and properties of flour

  • Popis výsledku anglicky

    Modern approach of milling technology consists in production of a high dietary fibre flour, wholemeal or flour with a low extent of damaged starch. The aim of this work was to compare the effect of traditional and modern milling on nutritional properties of rye, barley and oat flours. The correlation between damaged starch provided by amperometry and absorption were found in bread rye flours. Microscopy showed the exact view on structure of analysed flours.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    PROCEEDINGS OF THE 12TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON POLYSACCHARIDES-GLYCOSCIENCE, 2016

  • ISBN

    978-80-86238-59-3

  • ISSN

    2336-6796

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    218-219

  • Název nakladatele

    Česká společnost chemická

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    19. 10. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000388249900052