Development of PCR methodology for authentication of the meat origin in meat products
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43903412" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43903412 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Development of PCR methodology for authentication of the meat origin in meat products
Popis výsledku v původním jazyce
We are developing molecular-biological methods based on the detection of deoxyribonucleic acid (DNA) for the analysis of food ingredients, concretely polymerase chain reaction (PCR) and its variations. For the quantification of nucleic acids we used quantitative PCR with fluorescence detection in real time (qPCR).
Název v anglickém jazyce
Development of PCR methodology for authentication of the meat origin in meat products
Popis výsledku anglicky
We are developing molecular-biological methods based on the detection of deoxyribonucleic acid (DNA) for the analysis of food ingredients, concretely polymerase chain reaction (PCR) and its variations. For the quantification of nucleic acids we used quantitative PCR with fluorescence detection in real time (qPCR).
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1530272" target="_blank" >QJ1530272: Komplexní strategie pro efektivní odhalování falšování potravin v řetězci (prvo)výroba - spotřebitel</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů