Antimikrobiální vlastnosti karboxylových kyselin a jejich esterů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43919753" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43919753 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Antimikrobiální vlastnosti karboxylových kyselin a jejich esterů
Popis výsledku v původním jazyce
V přednášce je uveden přehled antimikrobiálních vlastností testovaných karboxylových kyselin a jejich esterů. Antimikrobiální vlastnosti testovaných látek byly porovnávány s anti-mikrobiálními vlastnostmi kyseliny 4-hydroxybenzoové a jejích esterů.
Název v anglickém jazyce
Antimicrobial properties of carboxylic acids and their esters
Popis výsledku anglicky
Overview of antimicrobial properties of tested carboxylic acids and their esters is given in the lecture. Antimicrobial properties of tested compounds were compared with antimicrobial properties of 4-hydroxybenzoic acid and its esters.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek z mezinárodní kosmetologické konfernce Luhačovice 2019
ISBN
978-80-904679-3-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
20-23
Název nakladatele
Kosmetologická společnost České republiky
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Luhačovice
Datum konání akce
2. 10. 2019
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—