Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43921966" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43921966 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu
Popis výsledku v původním jazyce
Inovační projekt společnosti Kostelecké uzeniny a.s. řešený ve spolupráci se zástupci Vysoké školy chemicko-technologické v Praze umožnil díky investicím do nových technologií, úprav stávajících technologií a investicích do stavebních úprav, vývoj nových hluboce pasterizovaných produktů a inovaci stávající produkce s výrazně delší dobou použitelnosti. Nové a inovované technologické postupy a prostory pro výrobu, balení, skladování a distribuci hluboce pasterizovaných masných výrobků umožnili nejen vývoj nových a stávajících produktů, ale také pomohly optimalizovat postupy balení včetně zavedení využívání nového obalového materiálu a zlepšit kvalitu a bezpečnost inovovaných produkovaných tepelně opracovaných masných výrobků.
Název v anglickém jazyce
Innovation of the technology of production of heat-treated meat products pasteurized in packaging
Popis výsledku anglicky
The innovation project of Kostelecké uzeniny a.s. solved in cooperation with representatives of the University of Chemical Technology in Prague enabled, thanks to investments in new technologies, modifications of existing technologies and investments in building modifications, development of new deeply pasteurized products and innovation of existing production with significantly longer shelf life. New and innovative technological processes and facilities for the production, packaging, storage and distribution of deeply pasteurized meat products have not only enabled the development of new and existing products, but also helped to optimize packaging processes, including the introduction of new packaging material and improve the quality and safety of innovated heat-treated meat products.
Klasifikace
Druh
Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
O - Projekt operacniho programu
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
17/005/16220/563/000056
Číselná identifikace
17/005/16220/564/000062
Technické parametry
Smlouva o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu"
Ekonomické parametry
Na základě smlouvy o spolupráci na projektu "Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu"
Kategorie aplik. výsledku dle nákladů
—
IČO vlastníka výsledku
46900411
Název vlastníka
AA cizí
Stát vlastníka
CZ - Česká republika
Druh možnosti využití
V - Výsledek je využíván vlastníkem
Požadavek na licenční poplatek
—
Adresa www stránky s výsledkem
—