Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43921966" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43921966 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Inovační projekt společnosti Kostelecké uzeniny a.s. řešený ve spolupráci se zástupci Vysoké školy chemicko-technologické v Praze umožnil díky investicím do nových technologií, úprav stávajících technologií a investicích do stavebních úprav, vývoj nových hluboce pasterizovaných produktů a inovaci stávající produkce s výrazně delší dobou použitelnosti. Nové a inovované technologické postupy a prostory pro výrobu, balení, skladování a distribuci hluboce pasterizovaných masných výrobků umožnili nejen vývoj nových a stávajících produktů, ale také pomohly optimalizovat postupy balení včetně zavedení využívání nového obalového materiálu a zlepšit kvalitu a bezpečnost inovovaných produkovaných tepelně opracovaných masných výrobků.

  • Název v anglickém jazyce

    Innovation of the technology of production of heat-treated meat products pasteurized in packaging

  • Popis výsledku anglicky

    The innovation project of Kostelecké uzeniny a.s. solved in cooperation with representatives of the University of Chemical Technology in Prague enabled, thanks to investments in new technologies, modifications of existing technologies and investments in building modifications, development of new deeply pasteurized products and innovation of existing production with significantly longer shelf life. New and innovative technological processes and facilities for the production, packaging, storage and distribution of deeply pasteurized meat products have not only enabled the development of new and existing products, but also helped to optimize packaging processes, including the introduction of new packaging material and improve the quality and safety of innovated heat-treated meat products.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    17/005/16220/563/000056

  • Číselná identifikace

    17/005/16220/564/000062

  • Technické parametry

    Smlouva o spolupráci na projektu &quot;Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu&quot;

  • Ekonomické parametry

    Na základě smlouvy o spolupráci na projektu &quot;Inovace technologie výroby tepelně opracovaných masných výrobků pasterizovaných v obalu&quot;

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    46900411

  • Název vlastníka

    AA cizí

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    V - Výsledek je využíván vlastníkem

  • Požadavek na licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem