BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923215" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923215 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii
Popis výsledku v původním jazyce
Přednášky: Prebiotika a střevní mikrobiom; Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakie; Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxi; Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsa; Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcích; Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzu; Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných mouk; Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologii
Název v anglickém jazyce
Safe Nutrition 2021 - Trends in cereal technology
Popis výsledku anglicky
Lectures: Prebiotics and intestinal microbiome; New knowledge in the etiology and treatment of celiac disease; Gluten-free products - trends in bakery practice; Mycotoxins in oat-based cereal products; Edible insects: a new ingredient in cereal products; Current legislation for edible insect breeding; Current trends in the development and production of wholemeal flour; Fiber - properties and use in bakery technology
Klasifikace
Druh
M - Uspořádání konference
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Praha, on-line
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
79
Počet zahraničních účastníků
—
Typ akce podle státní přísl. účastníků
CST - Celostátní akce