Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F21%3A43923215" target="_blank" >RIV/60461373:22330/21:43923215 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2021 - Trendy v cereální technologii

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Přednášky: Prebiotika a střevní mikrobiom; Nové poznatky v etiologii a léčbě celiakie; Bezlepkové výrobky - trendy v pekárenské praxi; Mykotoxiny v cereálních výrobcích na bázi ovsa; Jedlý hmyz: nová ingredience v cereálních výrobcích; Aktuální legislativa pro chov jedlého hmyzu; Současné trendy ve vývoji a výrobě celozrnných mouk; Vláknina - vlastnosti a použití v pekárenské technologii

  • Název v anglickém jazyce

    Safe Nutrition 2021 - Trends in cereal technology

  • Popis výsledku anglicky

    Lectures: Prebiotics and intestinal microbiome; New knowledge in the etiology and treatment of celiac disease; Gluten-free products - trends in bakery practice; Mycotoxins in oat-based cereal products; Edible insects: a new ingredient in cereal products; Current legislation for edible insect breeding; Current trends in the development and production of wholemeal flour; Fiber - properties and use in bakery technology

Klasifikace

  • Druh

    M - Uspořádání konference

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    Praha, on-line

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    79

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce