Produkce lantibiotika nisinu u Lactococcus lactis subsp. lactis.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002531" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002531 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Produkce lantibiotika nisinu u Lactococcus lactis subsp. lactis.
Popis výsledku v původním jazyce
Testování schopnosti fermentace uhlíkatých substrátů, rezistence k antibiotikům a produkce nisinu u 10 nisin produkčních kmenů Lactococcus lactis subsp. lactis.
Název v anglickém jazyce
Production of lantibiotic nisin by Lactococcus lactis subsp. lactis.
Popis výsledku anglicky
The testing of fermentative ability of carbon sources, resistance to antibiotics and nisin production in nisin producing Lactococcus lactis subsp. lactis strains.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Celostátní přehlídky sýrů Praha 1999, Sborník a výsledky přehlídek (abstrakt)
ISBN
80-86238-02-04
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
—
Název nakladatele
Česká společnost chemická
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—