Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Searching for Genes of Lactococcus lactis subsp. lactis Encoding the Bacteriocin Nisin using DNA/DNA Hybridisation

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F09%3A00002290" target="_blank" >RIV/62157124:16270/09:00002290 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/26722861:_____/09:GENLAB09 RIV/00216224:14310/09:00040145

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Searching for Genes of Lactococcus lactis subsp. lactis Encoding the Bacteriocin Nisin using DNA/DNA Hybridisation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    In this work, PCR primers P8 and P9 were used for amplification of a 320 bp long PCR product specific to the nisin gene. It was shown that 6 tested strains of Lactococcus lactis subsp. lactis have genes encoding nisin.

  • Název v anglickém jazyce

    Searching for Genes of Lactococcus lactis subsp. lactis Encoding the Bacteriocin Nisin using DNA/DNA Hybridisation

  • Popis výsledku anglicky

    In this work, PCR primers P8 and P9 were used for amplification of a 320 bp long PCR product specific to the nisin gene. It was shown that 6 tested strains of Lactococcus lactis subsp. lactis have genes encoding nisin.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2009

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Food Sciences

  • ISSN

    1212-1800

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    N

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000269005600116

  • EID výsledku v databázi Scopus