Subletální poškození buněk Lactococcus lactis subsp. lactis.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002535" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002535 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Subletální poškození buněk Lactococcus lactis subsp. lactis.
Popis výsledku v původním jazyce
Subletální poškození dvou nisin produkčních kmenů Lactococus lactis subsp. lactis záhřevem, mražením, a v kombinaci s nisinem.
Název v anglickém jazyce
Sublethal injury of Lactococcus lactis subsp. lactis cells.
Popis výsledku anglicky
The sublethal injury of two nisin producing Lactococcus lactis subsp. lactis strains by heating, freezing, and in combination with nisin.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin
ISBN
80-85114-67-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzira Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—