Technologické vlastnosti živočišné bílkoviny VEOS v masné výrobě.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F99%3A0002698" target="_blank" >RIV/60461373:22330/99:0002698 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Technologické vlastnosti živočišné bílkoviny VEOS v masné výrobě.
Popis výsledku v původním jazyce
Bílkoviny VEOS získané izolací z krve jatečných zvířat mohou být použity jako aditivum v masné výrobě. Článek se zabývá vlivem na jakost a technologické vlastnosti masných výrobků , kam byly uvedené bílkoviny použity.
Název v anglickém jazyce
Technological properties of animal protein VEOS in meat processing.
Popis výsledku anglicky
Blood proteins VEOS are used as a aditive in sausage production. The influence on the qwuality and technological properties of meat products is described, where these proteins were used.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
10 (19
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—