Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Bezdotykové měření teploty

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F16%3A43901852" target="_blank" >RIV/60461373:22340/16:43901852 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/abs303-307.html" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2016/abs303-307.html</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Bezdotykové měření teploty

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek popisuje bezdotykové měření teploty - jsou uvedeny teoretické základy bezdotykového měření teploty, je popsáno uspořádání IČ teploměrů a termokamer. Jsou diskutovány vlivy působící při bezdotykovém měření teploty a jsou popsány možnosti použití IČ teploměrů a termokamer pro bezdotykové měření teploty.

  • Název v anglickém jazyce

    Measurement of Process Variables in Sugar Industry: Non-contact Temperature Measurement

  • Popis výsledku anglicky

    The paper deals with non-contact temperature measurement - the theoretical foundations of contactless temperature measurement are given and the arrangement IR thermometers and thermal imagers is described. It also discusses the influences during noncontact tem-pe-rature measurement and the possible applications of IR thermometers and thermal imagers for non-contact temperature measurement.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    JB - Senzory, čidla, měření a regulace

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    132

  • Číslo periodika v rámci svazku

    9-10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    303-307

  • Kód UT WoS článku

    000386707500011

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-84992126350