Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření hustoty kapalných směsí (část 1.).

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22340%2F18%3A43915665" target="_blank" >RIV/60461373:22340/18:43915665 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.cukr-listy.cz/on_line/2018/abs122-127.html" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/on_line/2018/abs122-127.html</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Měření provozních veličin v cukrovarnictví: Měření hustoty kapalných směsí (část 1.).

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek uvádí přehled funkčních principů využívaných při provozním měření hustoty kapalných směsí. V první části jsou probrány hustoměry hydrostatické, ultrazvukové a vibrační. Jsou popsány principy funkce, způsoby zabudování provozních hustoměrů do technologických aparatur; jsou diskutovány přednosti a nedostatky těchto typů snímačů.

  • Název v anglickém jazyce

    Measurement of Process Variables in Sugar Industry: Density Measurement of Liquid Mixtures (Part 1)

  • Popis výsledku anglicky

    The paper provides an overview of the functional principles used for density measurement of liquid mixtures. The first part describes hydrostatic, ultrasonic and vibration density meters. It also describes the principles of function and methods of installation of density meters into the technological apparatus; advantages and weaknesses of these types of sensors are discussed as well.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20205 - Automation and control systems

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2018

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    134

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    122-127

  • Kód UT WoS článku

    000427960000010

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85045010288