Problematika překladu jídelních lístků do cizích jazyků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61384399%3A31110%2F14%3A00045693" target="_blank" >RIV/61384399:31110/14:00045693 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/25619161:_____/14:#0000118
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Problematika překladu jídelních lístků do cizích jazyků
Popis výsledku v původním jazyce
Hlavní témata dokumentu: jídelní lístek; překladatelské strategie; translát
Název v anglickém jazyce
The translation of menus into foreign languages
Popis výsledku anglicky
Basic themes of document: menu; translation strategies; translation
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
AM - Pedagogika a školství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/WD-37-07-2" target="_blank" >WD-37-07-2: Výzkum domácího a poíjezdového zahranieního cestovního ruchu ve vztahu k zmírniní spoleeensko-ekonomických disparit</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-60-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
222-232
Název nakladatele
Vysoká škola hotelová v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
22. 10. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—