Some factors affecting beer quality
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388971%3A_____%2F11%3A00375240" target="_blank" >RIV/61388971:_____/11:00375240 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Some factors affecting beer quality
Popis výsledku v původním jazyce
Our survey concerns some of the factors that may have an adverse influence on the quality of the brewing process in general and its final product ? beer - in particular, with special reference to the brewer?s yeast and its role in beer production
Název v anglickém jazyce
Some factors affecting beer quality
Popis výsledku anglicky
Our survey concerns some of the factors that may have an adverse influence on the quality of the brewing process in general and its final product ? beer - in particular, with special reference to the brewer?s yeast and its role in beer production
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/1M0570" target="_blank" >1M0570: Výzkumné centrum pro studium obsahových látek ječmene a chmele</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů