Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Zrání sýrů sledované pomocí akustických metod

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61388998%3A_____%2F08%3A00312454" target="_blank" >RIV/61388998:_____/08:00312454 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of this study consists in the assessement the suitability of using the acoustic impulse-response technique to evaluate Edam cheese texture and maturity. The acoustic response - history of the surface displacement and the surface velocitieswere detected by the double-channel laser-vibrometer. The history of the impact force has been also recorded. The non-destructive impact tests could be useful for predicting cheese ripening.

  • Název v anglickém jazyce

    Acoustic Method of the Cheese Ripening Avaluation

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of this study consists in the assessement the suitability of using the acoustic impulse-response technique to evaluate Edam cheese texture and maturity. The acoustic response - history of the surface displacement and the surface velocitieswere detected by the double-channel laser-vibrometer. The history of the impact force has been also recorded. The non-destructive impact tests could be useful for predicting cheese ripening.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    BI - Akustika a kmity

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/IAA201990701" target="_blank" >IAA201990701: Chování vybraných zemědělských produktů při rázovém zatěžování</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    25th Danubia-Adria Symposium on Advances in Experimental Mechanics

  • ISBN

    978-80-01-04162-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    ČVUT Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    České Budějovice, Český Krumlov

  • Datum konání akce

    24. 9. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku