Amine oxidase-based flow biosensor for the assessment of fish freshness
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F00%3A00000970" target="_blank" >RIV/61989592:15310/00:00000970 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Amine oxidase-based flow biosensor for the assessment of fish freshness
Popis výsledku v původním jazyce
Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus (Aspergillus niger) were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.
Název v anglickém jazyce
Amine oxidase-based flow biosensor for the assessment of fish freshness
Popis výsledku anglicky
Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus (Aspergillus niger) were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
ED - Fyziologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2000
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Control
ISSN
0956-7135
e-ISSN
—
Svazek periodika
11
Číslo periodika v rámci svazku
NA
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—