Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Amine oxidase-based flow biosensor for the assessment of fish freshness

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F00%3A00000970" target="_blank" >RIV/61989592:15310/00:00000970 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Amine oxidase-based flow biosensor for the assessment of fish freshness

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus (Aspergillus niger) were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.

  • Název v anglickém jazyce

    Amine oxidase-based flow biosensor for the assessment of fish freshness

  • Popis výsledku anglicky

    Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus (Aspergillus niger) were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    ED - Fyziologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2000

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Control

  • ISSN

    0956-7135

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    NA

  • Stát vydavatele periodika

    XX - osoby bez státní příslušnosti

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus