Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00217725" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00217725 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek se zabývá vznikem a biologickými účinky biogenních aminů. V další části se zaobírá především biogenními aminy v sýrech a vlivem přítomných mikroorganismů na tvorbu biogenních aminů.

  • Název v anglickém jazyce

    Biogenic amines in cheese - veiled threat

  • Popis výsledku anglicky

    The article deals with the formation and biological effects of biogenic amines. The next section deals primarily biogenic amines in cheese and due to the presence of microorganisms on the formation of biogenic amines.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    EE - Mikrobiologie, virologie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XI.

  • ISBN

    978-80-7375-970-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    14-17

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1,613 00 Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Mendelova univerzita v Brně

  • Datum konání akce

    15. 5. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku