Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F14%3A00217725" target="_blank" >RIV/62156489:43210/14:00217725 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Biogenní aminy v sýrech - skrytá hrozba
Popis výsledku v původním jazyce
Článek se zabývá vznikem a biologickými účinky biogenních aminů. V další části se zaobírá především biogenními aminy v sýrech a vlivem přítomných mikroorganismů na tvorbu biogenních aminů.
Název v anglickém jazyce
Biogenic amines in cheese - veiled threat
Popis výsledku anglicky
The article deals with the formation and biological effects of biogenic amines. The next section deals primarily biogenic amines in cheese and due to the presence of microorganisms on the formation of biogenic amines.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technologické postupy a složení mléčných výrobků umožňující prodloužení údržnosti, zvýšení bezpečnosti nebo zvýšení nutričních a zdravotních benefitů prostřednictvím bioaktivních látek přirozeně se vyskytujících v potravinách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Farmářská výroba sýrů a kysaných mléčných výrobků XI.
ISBN
978-80-7375-970-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
14-17
Název nakladatele
Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1,613 00 Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Mendelova univerzita v Brně
Datum konání akce
15. 5. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—