Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Advances in pea breeding

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F19%3A73598454" target="_blank" >RIV/61989592:15310/19:73598454 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Advances in pea breeding

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Chapter describes Pea (Pisum sativum) a cool-season legume crop cultivated in temperate regions worldwide. Cultivated forms can be classified as dry or field pea (dry seeds for food or feed), vegetable or green pea (young seeds, pods or shoots for food) and forage pea (for silage or grazing). Quality requirements differ for each type. All pea types require resistance to the same biotic and abiotic stresses and all developed biomarkers are equally useful for all types.

  • Název v anglickém jazyce

    Advances in pea breeding

  • Popis výsledku anglicky

    Chapter describes Pea (Pisum sativum) a cool-season legume crop cultivated in temperate regions worldwide. Cultivated forms can be classified as dry or field pea (dry seeds for food or feed), vegetable or green pea (young seeds, pods or shoots for food) and forage pea (for silage or grazing). Quality requirements differ for each type. All pea types require resistance to the same biotic and abiotic stresses and all developed biomarkers are equally useful for all types.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Achieving sustainable cultivation of vegetables

  • ISBN

    978-1-78676-236-8

  • Počet stran výsledku

    33

  • Strana od-do

    480-512

  • Počet stran knihy

    644

  • Název nakladatele

    Burleigh Dodds Science Publishing

  • Místo vydání

    Cambridge, UK

  • Kód UT WoS kapitoly