Advances in pea breeding
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F19%3A73598454" target="_blank" >RIV/61989592:15310/19:73598454 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Advances in pea breeding
Popis výsledku v původním jazyce
Chapter describes Pea (Pisum sativum) a cool-season legume crop cultivated in temperate regions worldwide. Cultivated forms can be classified as dry or field pea (dry seeds for food or feed), vegetable or green pea (young seeds, pods or shoots for food) and forage pea (for silage or grazing). Quality requirements differ for each type. All pea types require resistance to the same biotic and abiotic stresses and all developed biomarkers are equally useful for all types.
Název v anglickém jazyce
Advances in pea breeding
Popis výsledku anglicky
Chapter describes Pea (Pisum sativum) a cool-season legume crop cultivated in temperate regions worldwide. Cultivated forms can be classified as dry or field pea (dry seeds for food or feed), vegetable or green pea (young seeds, pods or shoots for food) and forage pea (for silage or grazing). Quality requirements differ for each type. All pea types require resistance to the same biotic and abiotic stresses and all developed biomarkers are equally useful for all types.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Achieving sustainable cultivation of vegetables
ISBN
978-1-78676-236-8
Počet stran výsledku
33
Strana od-do
480-512
Počet stran knihy
644
Název nakladatele
Burleigh Dodds Science Publishing
Místo vydání
Cambridge, UK
Kód UT WoS kapitoly
—