Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Freshness control of fish meat provided by the amine oxidase-based flow biosensor.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F99%3A00000769" target="_blank" >RIV/61989592:15310/99:00000769 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Freshness control of fish meat provided by the amine oxidase-based flow biosensor.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus Aspergillus niger were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.

  • Název v anglickém jazyce

    Freshness control of fish meat provided by the amine oxidase-based flow biosensor.

  • Popis výsledku anglicky

    Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus Aspergillus niger were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Control

  • ISSN

    0956-7135

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    XX - osoby bez státní příslušnosti

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus