Freshness control of fish meat provided by the amine oxidase-based flow biosensor.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F61989592%3A15310%2F99%3A00000769" target="_blank" >RIV/61989592:15310/99:00000769 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Freshness control of fish meat provided by the amine oxidase-based flow biosensor.
Popis výsledku v původním jazyce
Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus Aspergillus niger were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.
Název v anglickém jazyce
Freshness control of fish meat provided by the amine oxidase-based flow biosensor.
Popis výsledku anglicky
Amine oxidase (EC 1.4.3.6) from grass pea (Lathyrus sativus) seedlings and fungus Aspergillus niger were immobilized to construct flow enzyme reactors for amine assay with spectrophotometric detection of enzymatically produced hydrogen peroxide by a peroxidase/guaiacol system.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food Control
ISSN
0956-7135
e-ISSN
—
Svazek periodika
11
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
XX - osoby bez státní příslušnosti
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—