Zaměstnanecké výhody v potravinářství
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43110%2F07%3A00111799" target="_blank" >RIV/62156489:43110/07:00111799 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zaměstnanecké výhody v potravinářství
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje průzkum spokojenosti zaměstnanců s poskytováním zaměstnaneckých výhod ve čtyrech firmách působících v odvětví potravinářství. Bylo zjištěno, že pohlaví respondenta nemá vliv na odpovědi v daném průzkumu. Bylo také zjištěno, že zaměstnanci preferují zvýšení mezd před poskytnutím benefitů.
Název v anglickém jazyce
Employee benefits in food-processing industry
Popis výsledku anglicky
The paper describes a research of satisfaction of staff with providing employee benefits in four firms from food-processing industry. It was found, that that respondents' gender does not influence the answers to research questions. It was found, that employees preferred wage increase before employee benefits.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GA - Zemědělská ekonomie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2007
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Agrární perspektivy XVI. Evropské trendy v rozvoji zemědělství a venkova
ISBN
978-80-213-1675-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
1373-1378
Název nakladatele
Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—