Texturní a reologické vlastnosti Eidamu během zrání
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F03%3A00095342" target="_blank" >RIV/62156489:43210/03:00095342 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Textural and rheological properties of Edam cheese during ripening
Popis výsledku v původním jazyce
The paper deals with study of the effect of the cheese ripening on the textural attributes of the Edam cheese.
Název v anglickém jazyce
Textural and rheological properties of Edam cheese during ripening
Popis výsledku anglicky
The paper deals with study of the effect of the cheese ripening on the textural attributes of the Edam cheese.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 3rd International Symposium on Food Rheology and Structure
ISBN
3-905609-19-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
561-562
Název nakladatele
Kerschensteiner Verlag GmbH
Místo vydání
Zurich
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—