Dusitany v masných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F04%3A00002341" target="_blank" >RIV/62156489:43210/04:00002341 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Dusitany v masných výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Význam dusitanů při solení masa, hledisko zdravotní, technologické a senzorické. Masné výrobky v ČR vykazují spolehlivě podlimitní hodnoty dusitanů.
Název v anglickém jazyce
Nitrites in meat products
Popis výsledku anglicky
Intent of nitrite meat salting with health, technological and sensorical points of view. Meat products in the Czech republic show reliable underlimit nitrite values.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
15
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
56-58
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—