Dusitany v masných výrobcích
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A_____%2F03%3A23400002" target="_blank" >RIV/62156489:_____/03:23400002 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Dusitany v masných výrobcích
Popis výsledku v původním jazyce
Autor popisuje funkci a mechanismus solení masa dusitanovou solící směsí. České průmyslově vyráběné masné výrobky jsou z tohoto hlediska zdravotně nezávadné
Název v anglickém jazyce
Nitrites in Meat Products
Popis výsledku anglicky
The author gives an account of reasons why meat and meat products are treated with salt. The function and mechanism of nitrite salting are described. Czech industrially processed meat products are safe as regards the nitrite content
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Výživa a potraviny
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Svazek periodika
58
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
71-72
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—