Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00104277" target="_blank" >RIV/62156489:43210/06:00104277 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Změny kvality kozího mléka a sýra v průběhu laktace

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem naší práce bylo sledovat změny ve složení mléka a vybrané senzorické vlastnosti u kozích sýrů vyráběných na farmách. U mléka byla sledována variabilita jednotlivých obsahových parametrů v průběhu laktace. U sýrů, které byly z tohoto mléka vyrobeny,byly hodnoceny deskriptory vůně, textury, chuti, a to konkrétně celková příjemnost vůně, vůně po kozím mléku, vůně po ovčím mléku, cizí vůně, tvrdost mezi prsty, soudržnost, mazlavost a celková chuť.

  • Název v anglickém jazyce

    Changes of quality of milk and goat cheese during the lactation.

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of work was to variability of composition of milk ane goat cheese and value sensory quality of milk and fresh cheeses made from goat's milk. By the patterns were appreised the smell, the textural and overal taste.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Den mléka 2006

  • ISBN

    80-213-1498-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    119-120

  • Název nakladatele

    ČZU Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku