Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F06%3A00104292" target="_blank" >RIV/62156489:43210/06:00104292 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv zrání na změny senzorického profilu eidamských sýrů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dvě výroby označené A a B eidamských sýrů s 30% tvs byly senzoricky hodnoceny v průběhu jejich zrání po dobu 6 měsíců. Nejlepší senzorické vlastnosti měly sýry do třetího měsíce zrání. později se u sýrů začala projevovat výrazná hořká chuť a vady ve vzhledu.

  • Název v anglickém jazyce

    Influence of ripening to sensory profile at edam cheese.

  • Popis výsledku anglicky

    Sensory properties of Edam type cheese (30% fat dry matter) with different time of ripening (1 month to 6 month) were evaluated. Cheese had better value up to the third month of ripening. If the period of maturation was extended up to six months, there were undesirable flavours, first the bitter taste and strange flavour.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Den mléka 2006

  • ISBN

    80-213-1498-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    127-129

  • Název nakladatele

    ČZU Praha

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

  • Datum konání akce

  • Typ akce podle státní příslušnosti

  • Kód UT WoS článku